099 439 25 30 info@smartwater.hr

SMART WATER

Tvrtka Smart water specijalizirana je za proizvode i usluge koji doprinose očuvanju rezervi pitkom vodom.

O nama

Tvrtka Smart water specijalizirana je za proizvode i usluge koji doprinose očuvanju rezervi pitkom vodom. Svakom zahtjevu pristupamo po trima načelima da bi omogućili korisnicima kompletnu uslugu:

  • Savjetovanje i pomoć oko odabira riješenja
  • Isporuka najkvaltetnijih proizvoda
  • Održavanje i postprodajne aktivnosti

 

Usluge

Proizvodnja i Distribucija

Zaštita i održivo upravljanje vodenim sustavima zahtjeva ispravnu infrastrukturu. Naša okna rađena od visoko kvalitetnog GRP materijala služe upravo tome. Namijenjena su za kvalitetnu kontrolu na sustavima za odvodnju otpadnih voda, oborinskih voda i mješovitog sustava odvodnje.Zastupamo renomirane proizvođače vodoopskrbne opreme kao što su CSA srl, Von Roll Hydro, Keula,Krausz Euromag International na području Hrvatske, Srbije, BIH i Crne Gore.

Savjetovanje i Edukacija

Sve veći napredak tenologije i sofisticiranosti proizvoda iziskuje konstantnu edukaciju korisnika. Pružamo stručno savjetovanje i edukacije projektantskim kućama, vodoopskrbnim poduzećima te izvođačima radova na projektima vodoopskrbe.

Servis

Naše certificirano osoblje s dugogodišnjim iskustvom u radu na različitim tipovima regulacijskih ventila pruža usluge puštanja u rad, hitnog servisiranja i održavanja. Posjedujemo ažurirane certifikate renomiranih europskih proizvođača.

Upravljanje vodom

Sustav praćenja vode omogućuje potpunu kontrolu i nadzor potrošnje vode u bilo koje doba dana 365 dana godišnje. Sustav uključuje kontinuirani nadzor, alarme, savjetovanje, pouzdanost, održivo upravljanje vodama sve u svrhu uštede novca, vode i vremena.

Partneri

Proizvodi

Ponudom proizvoda i usluga doprinosimo poboljšanju kvalitete vodoopskrbe te štitimo i čuvamo vodne resurse za budućnost.

REGULACIJSKI VENTILI

MJERNA OPREMA

TRAŽENJE GUBITAKA

ARMATURE

SANACIJSKE SPOJNICE

GRP OKNA I CRPNE STANICE

Reference

Kontakt

Politika privatnosti

12 + 7 =

ADRESA

23000 ZADAR
Ul. Grgura Budislavića 99

NAZOVITE NAS

099 439 25 30

MAIL

info@smartwater.hr